INFORMACIJE O DOGAĐAJU

TEDxBelgrade TEDxBelgrade 2020 je jednodnevna konferencija koja će se održati 28.marta u prostorijama Narodne biblioteke Srbije. Kroz kratke govore istaknutih članova zajednice, posetioci će imati priliku da učestvuju u razmeni ideja vrednih širenja. Tema ovogodišnje TEDxBelgrade 2020 konferencije je “Shape the world of tomorrow”, pa ćemo se u skladu sa tim pozabaviti uspešnim pričama iz našeg okruženja koje doprinose razvoju i kreiranju drugačije budućnosti.
TEDxBelgrade će se održati 28. marta 2020.godine u prostorijama Narodne biblioteke Srbije. Događaj će početi u 9 časova, a tačna satnica će biti blagovremeno objavljena.
Govornici TEDxBelgrade konferencije su istaknuti članovi zajednice koji su svojim radom doprineli promenama u društvu. Spisak svih govornika kao i njihove biografije možete pronaći na našem sajtu u sekciji Govornici.
Govori na TEDxBelgrade konferenciji su usklađeni sa pravilima TED konferencija, što podrazumeva da je trajanje jednog govora ograničeno na 18 minuta. Svaki govornik će se potruditi da posetiocima u predviđenom vremenu na što interesantniji način predstavi temu iz oblasti kojom se bavi. Cilj govora je da posetioce podstakne na razmišljanje i diskusiju.
Govori će biti na srpskom jeziku.
Poziv za volontere će uskoro biti otvoren na našem sajtu. Ukoliko imate želju da na bilo koji način podržite organizaciju konferencije, možete nam pisati na e-mail team@tedxbelgrade.org.

INFORMACIJE O KARTAMA

Karte za konferenciju možete kupiti na sledećem linku
Cena karte u prvom krugu je 40 eura, dok će se u drugom krugu karte prodavati po ceni od 70 eura. Drugi krug karata će početi nakon objavljivanja finalne liste govornika, ili nakon isteka planiranog kontigenta.
Pored mogućnosti da uživo slušaju svih dvanaest govora, svim učesnicima su obezbeđeni poklon paketi, kao i učešće na dodatnom sadržaju konferencije o kome će uskoro biti više informacija na sajtu.
Plaćanje karata je moguće online korišćenjem svih kartica koje podržavaju online plaćanje. U slučaju da koristite dinarski račun, prilikom plaćanja će iznos karte biti konvertovan u eure u skladu sa kursom Vaše banke. Ukoliko imate problema prilikom plaćanja, molimo Vas da kontaktirate korisničku službu na sajta fixr.com koji obezbeđuje prodaju karata za konferenciju. U slučaju da želite da platite preko računa firme, možete nas kontaktirati na e-mail team@tedxbelgrade.org.
U slučaju otkazivanja do 14 dana pre konferencije, moći ćete da povratite 70% vrednosti karte. U svim drugim slučajevima, novac se ne refundira.
Ukoliko ste sprečeni da učestvujete na TEDxBelgrade konferenciji, Vašu kartu možete prebaciti na nekog drugog. Ipak, molimo Vas da nas u tom slučaju obavestite minimum 14 dana pred početka konferencije.
Broj učesnika TEDxBelgrade konferencije je ograničen u skladu sa pravilima TED konferencija, tako da ne postoji mogućnost prodaje dodatnih karata. Svi govori će se nakon određenog vremena naći i na zvaničnom TEDx Youtube kanalu, gde ćete moći da ih odgledate.

INFORMACIJE ZA UČESNIKE

Na TEDxBelgrade konferenciji mogu da učestvuju svi zainteresovani koji su stariji od 18 godina.
Ne postoji selekcija učesnika. Međutim, broj posetilaca na TEDxBelgrade konferenciji je ograničen, tako da Vam savetujemo da svoju kartu nabavite na vreme.
Za sve učesnike će biti obezbeđeno osveženje u toku pauza, kao i koktel nakon završetka svih predavanja.
Prilaz Narodnoj biblioteci Srbije je u potpunosti prilagođen osobama sa invaliditetom. Organizacioni tim TEDxBelgrade konferencije će se potruditi da Vam učešće na konferenciji učini što prijatnijim.
Mesta na TEDxBelgrade konferenciji nisu numerisana i posetioci će imati mogućnost da sami biraju svoje mesto. Apelujemo na sve posetioce da se registruju na vreme, prema rasporedu koji će im biti poslat pre događaja, kako bismo izbegli velike gužve i kašnjenja.
Narodna biblioteka Srbije ne dozvoljava ulazak u šorcevima, kratkim suknjama, papučama, kupaćim kostimima i ostalim kombinacijama koje nisu primerene za ovakvu ustanovu. S tim u vezi, posetioci koji prekrše ova pravila mogu biti zamoljeni od strane obezbeđenja da promene garderobu, pa Vas molimo da ih se pridržavate. Pored tih pravila, poseban kodeks oblačenja nije definisan.
U okviru Narodne biblioteke Srbije ne postoji obezbeđen parking za učesnike TEDxBelgrade konferencije. Najbliža garaža nalazi se na Slaviji.

Ukoliko imate neko pitanje na koje nismo dali odgovor, uvek nam možete pisati na e-mail team@tedxbelgrade.org, i mi ćemo se potruditi da Vam u što kraćem roku odgovorimo.