Izjava o privatnosti

TEDxBelgrade pridaje veliki značaj održavanju poverenja i sigurnosti korisnika i posetilaca naše veb stranice. U nastavku možete pronaći informacije kako TEDxBelgrade, kao pružalac usluge (u daljem tekstu Pružalac usluge), postupa sa prikupljenim podacima posetilaca i korisnika veb stranice tedxbelgrade.com.

Newsletter

Prilikom pretplate na naš newsletter prikupljamo lične podatke, ali se ograničavamo samo na nužne podatke potrebne za organizaciju događaja ili slanje željenog sadržaja – u zavisnosti od vrste newsletter-a, te identifikaciju Vas kao zainteresiranog učesnika ili korisnika veb stranice.

Te podatke koristimo usled nekoliko razloga: kako bismo Vas obaveštavali o novostima o kojima ste tražili da vas obaveštavamo (novi događaji, spisak govornika, otvoreni pozivi za govornike, velike vesti idr); kako bismo Vas kontaktirali jer moramo ili Vam želimo pružiti dodatne informacije; kako bismo proverili jesu li naši podaci ažurni i kako bismo eventualno proverili jeste li zadovoljni pruženom uslugom. Ne razmenjujemo popis email adresa sa drugim organizacijama ili pravnim i fizičkim osobama.

Što se tiče odjave s newsletter-a, to možete učiniti u svakom trenutku ako kliknete na dugme unsubscribe u bilo kojem od naših mailova. Sa ovog sadržaja možete se odjaviti i ako nam pošaljete email na team@tedxbelgrade.com i zadražite odjavu.

Internet servisi

Ova politika zaštite privatnosti ne obuhvata poveznice na ovoj veb stranici koje vode na druge Internet stranice. Te druge web stranice nisu obvezane ovom politikom privatnosti te, ukoliko imate pitanja kako neka druga Internet stranica koristi Vaše podatke, to možete učiniti proverom njihove politike privatnosti.

Pristup Vašim podacima

Imate pravo na pristup, ispravljanje, brisanje ili protivljenje korišćenja Vaših ličnih podataka koji se nalaze kod nas. Vaša prava možete iskoristiti ako pošaljete zahtev na team@tedxbelgrade.com.

Promene u politici privatnosti

Naša politika zaštite privatnosti se redovno razmatra i po potrebi ažurira. Politika zaštite privatnosti je poslednji put ažurirana 26. decembra 2019. godine.

Informacije o kolačićima

TEDxBelgrade koristi kolačiće (cookies) koji su male datoteke koje sadrže informacije o Vašem pretraživanju na ovoj Internet stranici sa glavnim ciljem da se pregledavanje stranice učini lakšim.

TED Govori

Partneri i prijatelji konferencije